ANDROID APLIKACIJA LANSIRAĆE VAŠ BIZNIS NA VIŠI NIVO

Infinitydev - sivi logo
Nadlanu.com - sivi logo
Novosadski Oktoberfest - sivi logo
Communications - sivi logo
Bar cosmetics - sivi logo
Vidovdan magazin - sivi logo

ZAŠTO MI JE POTREBNA ANDROID APLIKACIJA?

Izrada android aplikacija isporučuje vrednost i ostavlja snažan utisak na potrošača

Mobilna ekonomija ima neverovatan RAST na svetskom tržištu, bez znakova usporavanja. Statistika pokazuje da preko 60% srednjih i malih preduzeća, razmišlja da investira u izradu android aplikacija, kako bi unapredili svoj biznis.

Tendencija je da će se većina SVETSKE TRGOVINE prebaciti na pametne uređaje!

ZAŠTO MI JE POTREBNA ANDROID APLIKACIJA?

ZAŠTO DOLAZI DO OVAKVOG TRENDA?

 

Mobilni uređaj je danas mnogo više od sredstva za komunikaciju. Preko njega se vrše kupovine i on služi kao sredstvo za prikupljanje informacija i zabavu.

Izrada android aplikacija, omogućila je potrošačima da ostvare niz benefita JEDNIM KLIKOM:

Push notifikacije

Omogućavaju blagovremeno obaveštenje o popustima i akcijama na proizvode i usluge, koje nas zanimaju i slično

Ušteda vremena

Danas više nije potrebno da obilazite veći broj šoping centara, da biste našli ono što Vam treba. Ceo izbor asortimana možete da nađete na telefonu

Niže cene

Razlika u ceni u nekom fizičkom lokalu i kupovini online, može da bude i 20-30%

Potrebne informacije u par sekundi

Mogućnost kupovine proizvoda 24 sata

Lako zakazivanje termina

KOME JE POTREBNA ANDROID APLIKACIJA?

Android aplikacije nisu namenjene samo biznisu koji se bavi nekom vrstom trgovine i biznisima koji su se uspešno razvijali dugi niz godina. Startup-i širom sveta u samom startu odmah razvijaju aplikacije, a veliki broj Startup-a je sama ANDROID APLIKACIJA, koja ima za CILJ da automatizuje neki nivo usluga i/ili reši neki drugi problem, za kojim postoji potražnja na tržištu

KOJE BENEFITE IMA IZRADA ANDROID APLIKACIJA?

NIŽI TROŠKOVI VAŠEG POSLOVANJA

Troškovi lokala, režija, zaposlenih ili magacina na skupim lokacijama

Push notifikacije

Omogućava Vam da besplatno komunicirate sa vasim klijentima, da im šaljete nove ponude, akcije i slično

Proširivanje kanala prodaje

Više niste ograničeni lokacijom prodajnog objekta, tržište može da vam bude dosta šire

Rast lojalnosti potrošača prema vašem biznisu

Izrada aplikacije omogućava kompanijama da izgrade čvrstu vezu sa korisnicima

Povećanje Brand Awareness-a o vašem biznisu

DA LI ZNATE?

Istraživanja pokazuju da ukoliko se poveća stepen lojalnosti potrošača ka nekom brendu, dolazi do prosečnog RASTA PRIHODA od 20 do 25%. Iz svega gore navedenog nemojte sebi da dozvolite da konkurencija pre Vas razvije android aplikacije, jer ćete IZGUBITI DEO TRŽIŠNOG KOLAČA odnosno kako trenutne tako i buduće korisnike.

Mi smo tu da sa Vama napravimo:

STRATEGIJU -> DIZAJN -> RAZVOJ -> TESTIRANJE -> KONSTANTNO UNAPREĐIVANJE

KOLIKO KOŠTA IZRADA ANDROID APLIKACIJE?

KOLIKO KOŠTA IZRADA ANDROID APLIKACIJE?

Cena android aplikacije u najvećoj meri zavisi od nivoa komplikovanosti koji aplikacija treba da obavlja.
Sam razvoj mobilnih aplikacija nije jeftin, jer je proces rada dugoročan i sastavljen je iz niza mailston-ova, ali on sa sobom nosi niz benefita za biznis.

Celokupan posao i problematiku razvoja multiplatformskih aplikacija, prepustite nama, a vi pratite rezultate.

ZATRAŽI PONUDU
Obrati pažnju

Šta su naši klijenti rekli o nama

“Kao neko ko se medijima bavi već 30 godina, zadovoljstvo je sarađivati i razmenjivati informacije i utiske sa ljudima poput zaposlenih u Holisticu. Bogdan i njegova ekipa imaju, za ljude iz IT-sektora, retku osobinu da neke stvari iz "digitalne sfere" predstave na adekvatan način ljudima koji su laici u toj oblasti. Ekipu Holistica odlikuje brzina, ekspeditivnost, poštovanje rokova i širina u pristupu koja je prilagođena svakom klijentu ponaosob!”

Robert ČobanPredsednik Color Press Group-e

“Saradnja sa „Holistic Digital Solutions“, kako na projketu kreiranja informativnog portala „Vojvođanski novinar“, tako i u oblasti digitalne promocije i konsalatinga, za Društvo novinara Vojvodine predstavlja primer vrhunskog profesionalizma. Izlaženje u susret svakom našem zahtevu, strpljivost, poštovanje rokova i srdačnost, samo su neki od epiteta koji krase ove mlade i preduzimnjive ljude. Mi ćemo svakako sa njima i dalje sarađiviti i prepručivati ih drugima.”

Petar KočićPredsednik Društva novinara Vojvodine

“Koristim ovu priliku da se zahvalim Holistic Digital Solutions-u na vrhunski odrađenom poslu u pravljenju Web Shop-a i digitalnog marketinga - promociji naše firme na internetu. Nastavljamo saradnju!
Vaša agencija za digitalni marketing je na dobrom putu, samo tako nastavite! Svaka preporuka!”

Igor BardićVlasnik Bar cosmetics-a

“Nisu samo kvalifikacije, brojni sertifikati i veliki profesionalni kredibilitet ono što karakteriše tim Holistic Digital Solutions-a, već je to i neodoljivo posvećen i pristupačan koncept na koji želje svojih klijenata sprovode u delo. Agencija za digitalni marketing - HDS pruža jedan kreativan, jedinstven i pre svega sveobuhvatan pristup danas sve važnijem aspektu poslovanja i time sebe pozicionira kao idealnog partnera svakog poslovnog entiteta, od samostalnih preduzetnika do najvećih korporacija.”

Nemanja NovakovićAdvokat i partner u Advokatskoj kancelariji Đukić, Novaković i partneri
Robert ČobanPredsednik Color Press Group-e

Kao neko ko se medijima bavi već 30 godina, zadovoljstvo je sarađivati i razmenjivati informacije i utiske sa ljudima poput zaposlenih u Holisticu. Bogdan i njegova ekipa imaju, za ljude iz IT-sektora, retku osobinu da neke stvari iz "digitalne sfere" predstave na adekvatan način ljudima koji su laici u toj oblasti. Ekipu Holistica odlikuje brzina, ekspeditivnost, poštovanje rokova i širina u pristupu koja je prilagođena svakom klijentu ponaosob!

Petar KočićPredsednik Društva novinara Vojvodine

Saradnja sa „Holistic Digital Solutions“, kako na projketu kreiranja informativnog portala „Vojvođanski novinar“, tako i u oblasti digitalne promocije i konsalatinga, za Društvo novinara Vojvodine predstavlja primer vrhunskog profesionalizma. Izlaženje u susret svakom našem zahtevu, strpljivost, poštovanje rokova i srdačnost, samo su neki od epiteta koji krase ove mlade i preduzimnjive ljude. Mi ćemo svakako sa njima i dalje sarađiviti i prepručivati ih drugima.

Igor BardićVlasnik Bar cosmetics-a

Koristim ovu priliku da se zahvalim Holistic Digital Solutions-u na vrhunski odrađenom poslu u pravljenju Web Shop-a i digitalnog marketinga - promociji naše firme na internetu. Nastavljamo saradnju!
Vaša agencija za digitalni marketing je na dobrom putu, samo tako nastavite! Svaka preporuka!

Nemanja NovakovićAdvokat i partner u Advokatskoj kancelariji Đukić, Novaković i partneri

Nisu samo kvalifikacije, brojni sertifikati i veliki profesionalni kredibilitet ono što karakteriše tim Holistic Digital Solutions-a, već je to i neodoljivo posvećen i pristupačan koncept na koji želje svojih klijenata sprovode u delo. Agencija za digitalni marketing - HDS pruža jedan kreativan, jedinstven i pre svega sveobuhvatan pristup danas sve važnijem aspektu poslovanja i time sebe pozicionira kao idealnog partnera svakog poslovnog entiteta, od samostalnih preduzetnika do najvećih korporacija.

Garantujemo svaki rok isporuke za pojedinačne etape razvoja i rešavamo svaki Vaš problem u roku od 24 sataSEO OPTIMIZACIJA
PAY PER CLICK (PPC)
IZRADA WEB SAJTOVA
IZRADA ANDROID APLIKACIJA
GRAFIČKI DIZAJN
SOCIAL MEDIA MARKETING
Polja označena * su obavezna polja!